ΤΣΙΚΝΟΠΕΜΠΤΗ 2020 – ΚΑΠΗ

Τα ΚΑΠΗ είναι ένας πολύ πετυχημένος θεσμός κοινωνικής πολιτικής στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, που λειτουργεί πάνω από τριάντα πέντε χρόνια.

 

Τα μέλη των ΚΑΠΗ έχουν τον δικό τους χώρο, ο οποίος τους έχει προσφερθεί για να μεταλαμπαδεύουν τη γνώση, μέσα από τη συμπεριφορά και τη στάση τους, στις νεότερες γενιές. Οι πνευματικές, πολιτιστικές και κοινωνικοοικονομικές συνεισφορές των ηλικιωμένων είναι πολύτιμες στην κοινωνία.

 

Σεβόμενοι τον θεσμό αυτό, προσπαθούμε να προσφέρουμε στα μέλη των επτά ΚΑΠΗ μας ό,τι καλύτερο και σύγχρονο διαμορφώνει τη ζωή και τις ανάγκες της. Οργανώνουμε δράσεις και εκδηλώσεις, που βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση από τα μέλη των ΚΑΠΗ.

 

Μια από αυτές ήταν και η εκδήλωση της Τσικνοπέμπτης, που την πραγματοποιούμε κάθε χρόνο στους χώρους των ΚΑΠΗ μας. Φέτος ειδικά, με πρωτοβουλία του Προέδρου του ΝΠΔΔ κ. Φιλήμονα Ξουλόγη, αλλά και τη βοήθεια των συνεργατών του, μελών του ΔΣ, του ακούραστου προσωπικού και των πολιτιστικών συλλόγων της κάθε γειτονιάς των ΚΑΠΗ, οργανώθηκε μια διαφορετική εκδήλωση που βρήκε μεγάλη απήχηση στα μέλη μας, τα οποία έδειξαν φανερά τη χαρά και τον ενθουσιασμό τους. Στον προαύλιο χώρο του κάθε ΚΑΠΗ, τοποθετήθηκαν μεγάλες ψησταριές από μέλη των ΚΑΠΗ και των συλλόγων και ψήθηκαν με πολύ μεράκι και όρεξη, τα διάφορα κρεατικά.

 

Καλεσμένοι στη γιορτή μας αυτή και οι συνάδελφοι των Βρεφονηπιακών Σταθμών, ύστερα από πρόταση του Προέδρου του ΝΠΔΔ.

 

Να είμαστε όλοι γεροί και του χρόνου.

 

Και ας μην ξεχνάμε ότι υγιής κοινωνία είναι αυτή που αγαπά τα παιδιά της και σέβεται τους ηλικιωμένους.