Η χορωδία των ΚΑΠΗ Καβάλας-Κρηνίδων στο BIELSK-PODLANSKI της Πολωνίας

Στις 1 Ιουνίου 2016, η χορωδία των ΚΑΠΗ Καβάλας-Κρηνίδων του Δήμου Καβάλας επισκέφθηκε την πόλη BIELSK-PODLANSKI της Πολωνίας, ύστερα από επίσημη πρόσκληση του Δημάρχου της πόλης, προκειμένου να συμμετέχουν στις τοπικές εορτές.

Η πόλη της BIELSK-PODLANSKI με επικεφαλής τον Ορθόδοξο Ιερέα της π. ΓΕΖΕΜΟ ΜΠΟΓΚΑΤΖΕΒΙΤΣΟΒΙ υποδέχθηκε τα μέλη της χορωδίας των ΚΑΠΗ με ιδιαίτερη θερμότητα, τους φιλοξένησαν, τους ξενάγησαν και ανανέωσαν το ραντεβού αυτή τη φορά για την πόλη της Καβάλας.
Έτσι, ο π. ΓΕΖΕΜΟ συνόδευσε τα 36 μέλη της εκκλησιαστικής χορωδίας της περιοχής του στο Δήμο μας. Η ομάδα των Πολωνών συμμετείχε στη Χορωδιακή Συνάντηση «Στα Βήματα του Αποστόλου Παύλου». στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων το περασμένο Σάββατο 2 Ιουλίου, στο πλαίσιο των «Ελευθερίων 2016».

Με αυτόν τον τρόπο δόθηκε η ευκαιρία στο Δήμο Καβάλας, στο Νομικό Πρόσωπο «Δημοτική Αλληλεγγύη», στη Δημωφέλεια, στο Δημοτικό Ωδείο, αλλά και στο προσωπικό και τα μέλη της Χορωδίας των ΚΑΠΗ να ανταποδώσουν τη φιλοξενία, αφήνοντας τους επισκέπτες με τις καλύτερες εντυπώσεις για την πόλη μας και τους ανθρώπους της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *