ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ

Το κλείσιμο του πιο ανοιξιάτικου μήνα, του Μαΐου, συμπίπτει με το κλείσιμο του, πιο δραστήριου για την περίοδο αυτή, διευρυμένου προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι”.

Αυτό το γεγονός, μου δίνει την ευκαιρία να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συντελεστές της επιτυχημένης αυτής προσπάθειας.
Θα αρχίσω από τους υπαλλήλους των αθλητικών κέντρων με τον προϊστάμενο τους κ. Καλφόπουλο γιατί πρώτοι μας αποχαιρέτησαν, αφού τους κάλεσε το πόστο τους, για την συμπεριφορά τους, όχι μόνο την οδική, αλλά και για την προθυμία τους να εξυπηρετήσουν, ώστε να μην αφήσουμε κανένα σημείο της πόλης μας χωρίς την συνδρομή μας και να προσφέρουμε στους συντοπίτες μας που είχαν ανάγκη.
Από την 1η Ιουνίου, επιστρέφουν και οι συνάδελφοι των Βρεφονηπιακών Σταθμών στις θέσεις τους και στα καθήκοντά τους. Όλο αυτό το διάστημα βοήθησαν έμπρακτα στην υλοποίηση του βασικού αυτού προγράμματος, συμπορευόμενοι πρόθυμα, με τους πρωταγωνιστές υπαλλήλους του “Βοήθεια στο Σπίτι”. Ευχαριστώ όλους τους, ξεκινώντας από τη συνάδελφο και συνεργάτη μου κ. Έλσα Αυλωνίτου.
Ευχαριστώ από καρδιάς και στους συναδέλφους των τμημάτων οικονομικού και διοικητικού, γιατί χωρίς τη δική τους συνδρομή, δε θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε διαδικαστικά και να ανταποκριθούμε στις αυξημένες ανάγκες αυτού του προγράμματος.

Ευχαριστίες και στον Δήμο Καβάλας και ειδικά στη Γενική Γραμματέα κ. Χριστίνα Ταβουλτσιδου και στην γραμματεία Δημάρχου, για την αντοχή, υπομονή και συμπαράσταση τους.

Μεγάλο ευχαριστώ και στους γυμναστές της “Δημοφελεια” που και αυτοί στάθηκαν δίπλα μας και φρόντιζαν πρόθυμα για την άμεση μετακίνηση των εργαζομένων του “Βοήθεια στο Σπίτι”, με τα αυτοκίνητα που είχαμε στη διάθεσή μας, αλλά και στον Προϊστάμενο τους κ. Θανάση Παπανικολάου για τη συνεργασία του.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω θερμά το προσωπικό των ΚΑΠΗ, τους δικούς μου συναδέλφους, που στάθηκαν άξια δίπλα στους συναδέλφους μας του “Βοήθεια στο Σπίτι”, αλλά και παραμένοντας στο ύψος των περιστάσεων, πρόσφεραν άψογα τις υπηρεσίες τους όπου χρειάστηκε.

Ευχαριστίες και στους Γιατρούς μας, των ιατρείων ΚΑΠΗ και των Δημοτικών Ιατρείων, γιατί και αυτοί έδωσαν τη μάχη τους πιστοί στον όρκο του Ιπποκράτη, χωρίς να λείψουν από το καθήκον τους ούτε μια φορά.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Φιλήμονα Ξουλογη που δεν έλειψε από δίπλα μας, φρόντισε για την καλύτερη αξιοποίηση όλου του προσωπικού του ΝΠ, μερίμνησε για την προμήθεια ατομικών μέσων προστασίας για όλους μας, αλλά και στους δραστήριους συνεργάτες του.

Και αφήνω για το τέλος, γιατί άλλωστε δεν τελειώνει για αυτούς, να πω μαζί με το ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους του “Βοήθεια στο Σπίτι”, που, δίνοντας τον καλύτερο τους εαυτό, και παραμερίζοντας φόβους και ανασφάλειες, ανταποκρίθηκαν με επιτυχία στις δυσκολίες της περιόδου αυτής, έχοντας τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

Να είστε όλοι καλά και να επανέλθουμε όλοι στην κανονικότητα μας, με τις πιο ευνοϊκές συνθήκες, παραμένοντας πάντα ασφαλείς.

 

Αθηνά Παυλίδου

Αν. Προϊσταμένη Διεύθυνσης

Κοιν. Προστασίας και Αλληλεγγύης