Νέα - Ανακοινώσεις

Μείνετε ενήμεροι

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ- Λαζαροσάββατο με Λαζαράκια, Κάλαντα Λαζάρου και Κυριακής των Βαΐων

Προτάσεις για Δημιουργική Απασχόληση 09-04-2020 pdf

Read More

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΩΝ ΜΑΣΚΩΝ (φωτο)

Τετάρτη 08/04/2020. Το Νομικό Πρόσωπο “Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη- Προσχολική Αγωγή” του Δήμου Καβάλας παρέδωσε τις πρώτες χειροποίητες υφασμάτινες μάσκες στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, στο ΕΚΑΒ και μέσω του κ. Γιώργου Φιλιππίδη στο Νοσοκομείο Κομοτηνής!

Read More

ΚΡΑΤΑΜΕ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…! (φωτο)

Εργαστήριο Νο 2. Μετά από τον 8ο Βρεφονηπιακό Σταθμό-κοπτήριο, οι μάσκες μεταφέρονται στον 9ο Βρεφονηπιακό Σταθμό-πλυντήριο, σιδερωτήριο, συσκευαστήριο!!! Σε λίγες μέρες θα είμαστε έτοιμοι για παράδοση-παραλαβή! Κρατάμε γερά και συνεχίζουμε…!

Read More

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΩΝ ΜΑΣΚΩΝ – Όλοι Μαζί για το καλό της πόλης (φωτο)

Αρωγός στην προσπάθεια μας και ο Κωστής Σημιτσής. Όλοι μαζί για το καλό της πόλης. Το “ευχαριστούμε” είναι λίγο για τους κ.Καζαντζίδη Π. και κ.Κιτσικόπουλο Μ., που άνοιξαν μετά χαράς τις αποθήκες τους και μας προμήθευσαν τα απαιτούμενα υλικά για τις χιλιάδες μάσκες που κατασκευάζονται!!!

Read More

ΜΕΝΟΥΝΕ ΣΠΙΤΙ (Δραστηριότητες για παιδιά)

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ 06-04-2020

Read More

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ με παιχνίδι, χειροτεχνίες, τραγούδια και ανάγνωση βιβλίων

Αγαπημένοι μας γονείς και παιδιά χωριστήκαμε κάπως απότομα. Οι μέρες που περνάμε είναι λίγο δύσκολες καθώς μας έλειψε η καθημερινότητα και οι φίλοι μας. Είναι στο χέρι μας όμως να προσπαθήσουμε να τις κάνουμε καλύτερες. Είναι σημαντικό να προσέχουμε τη δική μας σωματική και ψυχική υγεία αλλά και των γύρω μας. Στην προσπάθεια αυτή καλό ...

Read More

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΩΝ ΜΑΣΚΩΝ

Το Ν.Π.Δ.Δ. “Δημοτική Κοινωνική Αλληλεγγύη- Προσχολική Αγωγή Καβάλας” έχει ξεκινήσει από σήμερα να υλοποιεί μια ακόμη κοινωνική δράση φτιάχνοντας υφασμάτινες μάσκες, οι οποίες θα μοιραστούν στο Νοσοκομείο Καβάλας, στους εργαζόμενους του Δήμου, στα Σώματα Ασφαλείας, στα μέλη των ΚΑΠΗ, καθώς και σε όλες τις ευπαθείς ομάδες. Στην προσπάθεια αυτή, συμμετέχει όλο το προσωπικό των Βρεφονηπιακών ...

Read More

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Read More

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ “ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ”

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Read More

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΕΙΔΩΝ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (ΓΑΝΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ) ΤΟΥ ΝΠΔΔ”ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ – ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΒΑΛΑΣ”

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Read More